lördag 21 juni 2014

Glad midsommar!

Underbar midsommarhelg, vaknade innan tuppen på midsommarafton och gled ut i ett somrigt och soligt Sverige med Mannen. Vi unnade oss en finåkarrunda där vi stannade för att justera, fota, känna efter och cykla. Ren njutning.
Min Geting fungerade bra, men vi känner varandra inte tillräckligt bra ännu för att det ska vara optimalt.
Efter cykelturen väntade bastubad, grillning och open water simning. Jag älskar att ha vänner som delar mina intressen (korv och bastu)! Jag hade fixat och trixat med deltagarna på det här fotot att se glada ut, posera och så men precis när jag skulle fyra av upptäckte vi att MTB-hunden höll på att käka upp alla korvar så fotot blev lite..... annorlunda.


Avslutade kvällen med en full altan, skratt, mat, köldchock. I dag är en ny dag och efter en rejäl sovmorgon har det varit lite hemmaplock och sedan fincykling till Stjärnsund för fika. Lite hårdare cykling hem som följdes av ett kort crosslöp. Är så glad över att stukningen inte ställt till det.
I morgon hoppas jag på ett lite längre löppass, sedan packar jag väskorna och drar till Tyskland. När jag kommer tillbaka väntar Vansbro Triathlon. Ooooooops.

Inga kommentarer: