söndag 16 mars 2014

Blogger Boot Camp 2014

Vilken helg! Jag och vännen åkte ner redan på fredagen för att dra ut det mesta av helgen (betyder att vi var i säng innan 22 både lördag och söndag, partypinglor javisst!).

Alla bilder nedan från traningsevent.se / uppochhoppa.se. Mina bilder kommer senare.
Mitt första pass på lördagen var Crossfit med Crossfit ConCor och duktiga Calvin. Han är grym! Vi körde järnet i en timme och då menar jag järnet. Både egna övningar och parövningar. Så mycket inspiration!


Nästa pass var väl inte heller något vilopass..... Casall HIIT, stationsträning med deras redskap. Roligt men min energi var väl inte helt på topp.

Som tur var hade vi valt föreläsning som nästa klass. Ann-Sofie Forsmark berättade om sin resa till att springa 16 mil. Så inspirerande! Nästan så det börjar klia i fingrarna att anmäla sig till ett ultralopp.

Lunch och sedan löpning med Petra Kindlund. En inspirerande tjej som log med hela kroppen. Vi pratade löpskolning, ökning av stegfrekvens och intervaller.

Snabbt ombyte och omladdning till Pischas pass WörkOutBox, boxning och givetvis burpees. Så kul!
 
Sista passet levererade Jessica, Flow and Grace. Underbart avslut trots att min kropp inte riktigt ville gå med på att sträcka och hålla så länge som Jessica uppmanade.

BBC är ett fantastiskt event med så mycket glädje och gemenskap. Och vilken goodie bag. All heder åt Mela och Sofy som gör ett superjobb med eventet!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken härlig sista bild. Du ser livrädd ut och Kicki ser ut som att nu jäklar... ;)Ser ut som att ni haft en toppenhelg!

Marre sa...

Ha, ha, exakt så var det! Kicki ville absolut inte vara med på den här klassen, hon sneglade mot meditation. Men sen när vi väl kom igång var hon helt gaaaaalen! :)