tisdag 6 december 2011

Resfeber

Den här veckan är så grymt cool. Kanske den bästa veckan det här året till och med? Och då är det bara tisdag i dag, more to come!I går hade jag bestämt mig för löpning. Löpning blev det. Och det var så lätt! Plättlätt faktiskt. Lite kallt om rumpan (vad är det med min rumpa och kyla egentligen?). Och så höll jag på att göra en Brides Maids på stora vägen (se den, underbar film!). Ni vet scenen där de provar klänningar efter en mexikansk matorgie? Kniiiiip ihoooop var mitt mantra hela vägen hem. Så tanken om 45 - 60 minuter blev 40 minuter inklusive ett tokrus in på toaletten. Intervall?

Jag har också börjat få en antydan till resfeber. Om exakt en vecka lyfter planet och Marre ligger typ två veckor efter i sin nogranna planering med excel-ark. Hmmmm. Men jag tror planet lyfter i alla fall. Jag har också gjort något Svensson-aktigt jag aldrig gjort - jag ska ta med mig pulverkaffe till solen! Sjukt va?Som sig bör när resfebern tar tag i mig, dubbelkollar jag http://www.yr.no/ i ett kör. Så här är prognosen just nu, inte illa, inte illa.Men innan jag sätter mig på planet om en vecka finns det några små detaljer som ska fixas, häng med:

Tisdag
Genrep med bästa brudarna inför release samt innebandyträning som avslutas med julfika.

Onsdag
Dubbelkul med träningsplaneringshjälp för en god vän och sedan RELEASE för BodyCombat 50. Grymt!Torsdag
Julbord, mitt första och näst sista i år.Fredag
Julpartaj med tjejerna - glögg (favoriten nedan), julbord igen och massor med tjejsnack.
Lördag
Kanske träning men också fixa sista julklapparna, slå in dem, piffa, agera supporter på sonens match.

Söndag
Match igen, denna gång dotterns. Sedan sedvanlig "sitta-på-resväskan-så-den-går-ihop" och träning förstås.Och så det viktigaste både inför lopp och resa - handsprit i oändliga mängder ska inhandlas.
OK! Och sen är det måndag, sista jobbdagen och iväg till Arlanda. Låter som en schysst plan tycker jag!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Ååå! Vad härligt! Jag skulle ge vad som helst för att byta med dig ;)

Västgötskan sa...

Ha ha! Nöden har ingen lag, säger "de som vet". :-D