måndag 15 augusti 2011

Tävlingsvecka

Oj, det är visst tävling denna vecka också. Jag ska springa Vasastafetten med mitt lag, Tröttbackens IF. Om jag ska vara ärlig, har jag inte reflekterat så mycket över detta faktum. Jag ser det som en kul grej. Mitt stora mål i höst är att fixa Lidingöloppet på ett bra sätt så att jag äntligen kan inkassera mitt Klassiker-diplom. Och det här med att tävla i lag är inte heller min grej (utom Multisport då), känner mig alltid som den som springer som en snigel och alla andra är som gaseller.

Min sträcka på Vasastafetten - nummer 8 - är en lättsprungen sträcka från Gopshus till Hökberg på 4,7 km. Tar det som ett träningspass, en snabbdistans helt enkelt. Glömde spana i helgen hur det ser ut där men det blir som det blir. Största bekymret har nog vår lagledare som ska ordna med transporter hit och dit....

Så denna veckan lägger jag undan min MTB för en stund (om jag kan) och fokuserar på en massa löpning. Dags att ge sig ut på långpass igen, försöker skramla ihop 15 km denna gång. Det börjar bli ont om tid nu. Har också fnulat på löpupplägget ram till Lidingö så jag känner att jag har det under kontroll (har väl aldrig hänt i och för sig).

Nu drar jag till jobbet, åker på tjänsteresor i veckan, ser till att barnen kommer iväg till skolan (äntligen!) och laddar för en till weekend i Mora. Det är livet på en pinne det.Slänger förresten in ett filmtips också - The Fighter. Se den! Det gjorde jag i stället för att gå på yoga som planerat. Kroppen kändes lite för seg för att ge sig iväg när de andra kurade ner sig under filtar i soffan. Mys.

Inga kommentarer: