måndag 8 augusti 2011

Jobb-måndag

Äntligen! Tillbaka till rutiner, vettiga tider och framför allt har jag hittat tillbaka till min riktiga frukost! Känner att det är stor skillnad på att äta några rostmackor med ost och marmelad jämfört med min favorit Verum Hälsofil med Renée Voltaires Granola. Framför allt märks det på blocksockret, man står sig mycket längre på vettig frukost.
En annan sak som är annorlunda är att jag drog på mig high heels och kavaj i dag. Sminkade mig till och med. Det känns annorlunda jämfört med semester då det mest varit Kalle Anka-style (epitet jag fick av kompisar då jag för jämnan gick med bikini och som mest slängde på mig en top, inga byxor/ingen kjol). Fast jeansen skaver underligt. Toppar också med min snygga cykelexem jag fick i går. Ser tuff ut.

En vecka har gått med min och Jari Ketolas utmaning. Det har väl gått så där. Har glömt att köra vissa dagar, tagit igen det med tre set en annan dag. Men jag har utfört allt! Den jobbigaste övningen var inte armhävningar eller utfall som jag hade trott utan tåhävningar! Helt otroligt jobbigt, kramp var bara förnamnet! Den här veckan går vi vidare med 60 repetitioner. Rumplyft på bänk i dag då. Bring it on! Glöm inte att planera in veckans träning - planerad träning är träning som blir av!

Inga kommentarer: