onsdag 7 juli 2010

Slappande och ännu mer slappande

Livet är allt bra underbart nu. Sover tills jag vaknar utvilad, härlig frukost, en runda med maken runt ängar och på grusvägar. Kroppen vaknar till liv, en nöjd mamma och pappa kan ta itu med dagen. Oftast står bad på schemat. Och glass förstås. På kvällarna spelas det kort, brännboll, badminton och bara surras i allmänhet. I säng innan 22.

I kväll drar vi hemåt igen, slut på Finlandssemestern för denna gång. Lite sorgligt fast skönt att få komma längre än 2 meter ifrån föräldrarna. Konstigt att det uppstår gamla roller igen trots alla år som förflutit. Inte så lätt att hantera kan jag villigt medge.....

I går var maken och jag ute på en längre runda, det blev nästan 9 km, tokvarmt och flugorna attackerade min make totalt. De hängde som klasar kring honom hela vägen, poppis kille det där. Mig lät de vara ifred helt och hållet. Jag måste jobba lite på min image tror jag. Och lukt.

Distans: 8,8 km lätt
Tid: 56 minuter
Känsla: Underbart men varmt

Nu är det ladd inför lördagens Tjejvansbro och söndagens Vansbrosim som gäller! Hoppas hajarna håller sig undan bara. Fast innan det hann jag med en kort runda mitt i packningen också.

Distans: 4,3 km
Tid: 26 minuter
Känsla: Lite sorgligt, sista rundan i Finland

3 kommentarer:

Sofie RW sa...

Låter som riktigt sköna semesterdagar, precis som det ska vara. Och imponerad blir man av ditt diplom nedan!

Livet enligt Jenny sa...

Härligt! 5 marathon, i rad! Själv håller jag på som en tok att träna för att springa ett marathon. Har även jag anmält mig till Lidingöloppet så det blir kul att läsa om dina framsteg och hur du tror du kommer göra på loppet i höst.

Carina sa...

Välkommen hem till ännu en simtur i våtdräkt innan resan till Vansbro i helgen. Ska bli riktigt skoj.